Vos keliais paspaudimais kiekvienas gali pamatyti jūsų asmenines nuotraukas internete

Visi žinome geriau, nei tikėti „Facebook“, kai sakoma, kad kažkas yra privatus. Jūs tikrai netikite, kad pokalbiai ir nuotraukos, kuriomis dalijatės su kuo nors „Facebook“, yra privatūs, ar ne?

Ne, jie nėra. Baisu, kaip lengva susitvarkyti šiuos dalykus, ypač kitoje „Facebook“ priklausančioje tarnyboje.

Mes jums papasakosime apie tai, kaip žmonės naudojasi prieigai prie jūsų privačių nuotraukų, ir apie kitą atvejį, kurį atradome patys.



Kelionė į nepatogius privatumo nustatymus

Tik tuo atveju, jei nežinote, populiarioji socialinės žiniasklaidos svetainė „Instagram“ priklauso „Facebook“. Čia yra jūsų pirmoji raudona vėliava.


drake vs nuolankus malūnas diss

Dabar „Instagram“ paskyrą nustatėte kaip privačią, o tai reiškia, kad tik žmonės, kuriems leidžiate jus stebėti, gali matyti jūsų paskelbtas nuotraukas. Na, bent jau taip ji turėtų veikti.



„Buzzfeed“ atrado išeitį, leidžiančią fotografuoti iš privačių paskyrų ir dalintis jomis su žmonėmis, kurių galbūt net nėra „Instagram“. Viskas ko jums reikės šiek tiek HTML žinių.

Viskas, ką jums reikia padaryti, tai atidaryti „Instagram“ kompiuterio naršyklėje ir spustelėti asmenį, kuris paleido jus į jų asmeninį teikinį. Pamatysite visas jų paskelbtas nuotraukas. Spustelėkite dešinę ant paveikslėlio ir spustelėkite Inspektorius

Nuotrauka pasirodys dešinėje. Kairėje pusėje pamatysite langelį su kodu. Iš ten spustelėkite Tinklas įrankių juostoje spustelėkite Img.

Jei laukelis tuščias, iš naujo įkelkite puslapį ir pamatysite informaciją, pridėtą prie visų jūsų įraše esančių vaizdų. Spustelėkite paskutinį elementą, kad būtų parodytas nuotraukos URL.

Nukopijuokite jį ir eikite į naują skirtuką ir įklijuokite jį į paieškos juostą. Atminkite, kad jūsų „Instagram“ nėra „Facebook“ puslapyje. Čia saugoma nuotrauka. Tada tiesiog pasidalykite URL su draugais.

„BuzzFeed“ duomenimis, šie URL vis tiek gali gauti vaizdus iš „Facebook“ serverių net ir ištrynus įrašus. Tai pasakytina apie nuotraukas, patalpintas sklaidos kanale, ir istorijas, kurios ištrinamos po 24 valandų. Pasakojimas išliks „Facebook“ serveriuose kelias dienas po jų galiojimo pabaigos.

Taip pat galite dalytis pokalbiais


oranžinė yra naujas juodas buzzfeed

Komando.com rado būdą, kaip galite pasidalinti privačia sąveika su draugu, kuris veikia privatumo režimu. Ieškokite vartotojo vardo „Instagram“ ir spustelėkite jį, kai jį rasite. Tai atidarys puslapį, kuriame bus visi jūsų draugo įrašai. Spustelėkite vieną ir galėsite aiškiai pamatyti nuotrauką ir pokalbį.



Spustelėkite Rodyti puslapio šaltinį.


kaip sužinoti, ar kas nors šnipinėja jūsų kompiuterį



Kitas, pamatysite puslapį, užpildytą kodu. Pusiaukelėje pamatysite ilgą nuorodų sąrašą. Nukopijuokite https kodas į pirmąjį įtraukimą.

Eikite į naują skirtuką ir įklijuokite kodą, kad galėtumėte pamatyti ir pasidalyti nuotrauka ir pokalbiu.

Šiuos metodus reikia išskleisti daugybe dalykų. Pirma, koks draugas pasidalytų jūsų asmeninėmis nuotraukomis ir pokalbiais? Be to, kodėl šią informaciją taip lengva rasti?

„Facebook“ ir nemažai komentatorių teigė, kad visas HTML paieškas galima pakeisti paprasčiausiai paėmus ekrano kopiją. Tai yra tiesa.

Tačiau tai, kas mus labiausiai erzina, yra tai, kad „Instagram“ nuotraukos yra „Facebook“ serveryje. Ir visi žinome, kaip neatsargiai „Facebook“ elgiasi su mūsų informacija, todėl tai ypač baugina.