Vienas kritinis „Facebook“ laiko nustatymas, kurį reikia padaryti dabar

Esu tikras, kad esate labai atsargūs dėl nuotraukų, būsenos atnaujinimų ir straipsnių, kuriuos įdėjote į „Facebook“ laiko juostą. Galų gale, jūs nenorite gėdytis savo draugų, šeimos narių ir bendradarbių akivaizdoje dabar ar ateityje, ilgai pamiršę tai, ką paskelbėte jaudulio akimirką.

Deja, ne visi jūsų gyvenime gali būti gana tokie dėmesingi. Tai problema, kai kuris nors iš jūsų draugų gali ką nors paskelbti jūsų laiko juostoje.

Tai gali būti nuotrauka, kuri neparodo jums geriausios šviesos (pažodžiui ar perkeltine prasme), animacinis filmas, kuris, jų žiniomis, jums atrodys juokingas, bet kiti gali pasirodyti įžeidžiantys, straipsnis, su kuriuo nesutinkate, istorija, kurios jūs nesuprantate Nenorime, kad visi žinotų ar daugybę kitų dalykų. Aš mačiau, kad tai atsitiko kitiems, ir net man nutiko.



Laimei, galite tai visiškai sustabdyti, paprasčiausiai pakeitę „Facebook“ nustatymus. Taip pat pasakysiu, kaip pakeisti savo nustatymus, jei nenorite visiškai išjungti šios funkcijos, bet vis tiek norite valdyti.

Išjunkite laiko juostų paskelbimą

Geriausias pasirinkimas yra neleisti niekam skelbti jūsų laiko juostoje. Norėdami tai padaryti, atidarykite „Facebook“ puslapį ir viršutiniame dešiniajame puslapio kampe spustelėkite apverstą trikampį ir pasirinkite „Nustatymai“.

Kairiajame stulpelyje pasirinkite „Laiko juosta ir žymėjimas“. Dešiniajame stulpelyje šalia „Kas gali pridėti dalykų prie mano laiko juostos?“ Ieškokite „Kas gali paskelbti jūsų laiko juostoje?“ Ir spustelėkite dešinėje esančią nuorodą „Redaguoti“.

Pakeiskite nustatymą iš „Draugai“ į „Tik aš“. Dabar jūs esate vienintelis, kuris gali skelbti. Paprasta!

Žinoma, galbūt jūs neprieštaraujate daugumai jūsų draugų, tiesiog norite apriboti, kas jį mato. Tai galite padaryti ir jūs.

Tvarkykite laiko juostų paskelbimą

Ekrane „Laiko juosta ir žymėjimas“ pažiūrėkite į skyrių „Kas gali matyti dalykus mano laiko juostoje?“ Spustelėkite nuorodą „Redaguoti“ šalia „Kas gali pamatyti, ką kiti skelbia jūsų laiko juostoje?“


kenkėjiškų programų iššokantys langai




Pagal numatytuosius nustatymus tai turėtų būti nustatyta kaip Draugai, tačiau galite perjungti į Visus, Draugų draugus, Tik aš arba Pasirinktinius. Jei pasirinksite Pasirinktinis, galėsite pasirinkti, kas turėtų matyti šiuos pranešimus, o kas ne.

Galite nustatyti atskirus žmones arba pasirinkti žmonių sąrašus. Pvz., Galite pasirinkti leisti „Artimų draugų“ sąraše pamatyti, ką kiti žmonės skelbia, o „Bendradarbiai“ negali. Spustelėkite čia, jei norite sužinoti, kaip kurti ir redaguoti „Facebook“ sąrašus.

Žinoma, jei tai padarysite, norėsite įsitikinti, ar nustatymai iš tikrųjų veikia. Skiltyje „Kas gali matyti dalykus mano laiko juostoje?“ „Laiko juosta ir žymėjimas“ ekrane rasite „Peržiūrėkite, ką kiti žmonės mato jūsų laiko juostoje“.

Spustelėkite dešinėje esančią nuorodą „Žiūrėti kaip“ ir pamatysite, kaip tam tikri žmonės atrodo „Facebook“ laiko juostoje. Taigi, galite pasirinkti tą bendradarbį ar giminaitį, kuris mėgsta šmaikštauti, ir įsitikinkite, kad jie nemato nieko vertingo, geidulingo.

Funkcija „Žiūrėti kaip“ taip pat leidžia į savo profilį pažvelgti taip, lyg esi svetimas. Tai yra geras būdas sužinoti, ką tiksliai gali pastebėti plačioji visuomenės dalis, jei jie žiūri į jūsų „Facebook“ puslapį. Jus gali nustebinti tai, kas nėra tokia paslėpta, kaip jūs manote.

Psst ... Norite daugiau patarimų? Būtinai sekite Kim Komando Facebook ir „YouTube“. Čia iš karto pamatysite visas populiariausias istorijas ir paskelbime naudingų vaizdo įrašų. Tiesiog „Facebook“ spustelėkite „Patinka“ir „Prenumeruokite“ „YouTube“ gauti istorijas, kurios yra svarbiausios. Šias nuorodas rasite viršutiniame dešiniajame kampe.

Daugiau patarimų, kurių nepraleisite:

7 „Facebook“ patarimus žino tik energijos vartotojai




Užblokuokite erzinančius žmones „Facebook“, neužsukdami

5 klausimai, kuriuos turite užduoti prieš spustelėdami bet kurią nuorodą