Kaip išjungti „Facebook“ paskyrą jos neištrynus

Jei nežinojote, ataskaitose nurodoma, kad „Facebook“ naudojimas pradeda lėtėti. Gal tai netikros naujienos. Arba vienas virusinis vaizdo įrašas. Arba skelbimai. „Facebooko“ vartotojai pastebimai tobulėja.

„Facebook“ teigė, kad ji daro kažką, kad išspręstų problemą. Tai patiks jūsų algoritmui, kad nustatytumėte pirmenybę jūsų draugų žinutėms, žinokite, jums tikrai svarbiems pranešimams. Bet kokiu atveju „Facebook“ tapo toks populiarus dėl ryšių su draugais.

Ar jau pradedate pastebėti pokyčius „Facebook“ naujienų kanale? Na, tai yra naujas algoritmas darbe. Aš jų nekaltinu, „Facebook“ yra ant „konteksto žlugimo“ ribos. Tai reiškia, kad vartotojai dalijasi vis mažiau įrašų.



Jei sumažinsite „Facebook“ naudojimą, jūsų pranešimai gali būti sukrauti! Gali būti net nepatogių ar apgailėtinų etikečių. Jūsų draugai netgi gali pamanyti, kad jūs jų tikslą ignoruojate!


amazon po kalėdinių išpardavimų

Tačiau ta maža pertrauka iš „Facebook“ gali jums kainuoti draugystę ir ryšius, kuriuos užmezgėte pakeliui.




Super atsijungimas

Taigi ką tu gali padaryti? Jei nenorite visiškai ištrinti savo „Facebook“ paskyros (aš žinau, kad per daug prisiminimų), galite tiesiog laikinai ją išjungti. Tai vadinama „nepaprastu prisijungimu“ ir tai buvo triukas, kurį naudojo ankstyvieji privatumo jausmą turintys vartotojai kiekvieną kartą išeidami iš svetainės.




Išjungę „Facebook“ paskyrą jos neištrinsite, ji tiesiog bus laikinai sustabdyta. Turėsite visus per daugelį metų surinktus duomenis ir jie vis tiek bus prieinami, kai iš naujo suaktyvinsite „Facebook“ paskyrą.

Štai kaip galite padaryti „Facebook“ „super-logoff“:


lėktuvo režimas kruizo metu

  1. Eikite į „Facebook“ paskyros „Nustatymai“ (darbalaukyje spustelėkite viršuje, dešinėje, apverstą trikampį, tada pasirinkite nustatymus).
  2. Kairiajame stulpelyje pasirinkite „Bendra“.
  3. Pasirinkite „Tvarkyti sąskaitą“.
  4. Spustelėkite „Išjungti“ arba „Išjungti savo sąskaitą“.

Atminkite, kad išjungę savo sąskaitą „Facebook“ paskyra nebebus matoma. Draugai negali jūsų ieškoti, pažymėti jūsų ar siųsti jums žinutės. Draugai gali pamanyti, kad ištrynėte savo sąskaitą.





rasti mano draugų programą, atsisiųsti „Android“

Nesijaudink. Kai „Facebook“ pertrauka pasibaigs, bet kada galėsite iš naujo suaktyvinti savo sąskaitą, tiesiog prisijungdami iš naujo. Turėsite prieigą prie el. Pašto ar telefono numerio, kurį naudojote prisiregistruodami, todėl visada laikykite juos ranka, kai juos išjungiate. Jei negalite atsiminti savo slaptažodžio, visada galite paprašyti naujo.




Turite klausimą apie „Facebook“? Kim turi tavo atsakymą! Spustelėkite čia, norėdami išsiųsti Kim klausimą, ji gali jį naudoti ir atsakyti į jį per savo radijo laidą. Kim Komando šou transliuojamas daugiau nei 450 stočių.Spustelėkite čia, jei norite rasti parodymų laiką savo rajone.

Kitose naujienose taip elgiamasi, kai kibernetinės juostos naudoja jūsų „LinkedIn“ profilį pavogti jūsų informaciją

„LinkedIn“ yra populiari priemonė profesionalams ir įmonėms. Darbo ieškantys asmenys ir įmonės tai naudoja kurdami platų ryšių tinklą. Protingo elektroninio kriminalo rankose jis gali atskleisti daugiau informacijos apie jus, nei manote.