Valdykite savo duomenis: kaip išjungti „iCloud“ atsarginę kopiją

Nuo pat įkūrimo „iCloud“ teisėtai įsitvirtino kaip viena populiariausių „Apple“ saugojimo paslaugų. Tai vartotojams suteikia patikimą prieigą ir galimybę saugoti, sinchronizuoti bei kurti atsarginę (ir daug daugiau) turinį keliuose įrenginiuose.

Patogu žinoti, kad visi jūsų duomenys yra kuriami debesyje. Tačiau kyla klausimas: „Kaip išjungti„ iCloud “, jei jo nenaudoju?“ Šis klausimas tampa vis dažnesnis.

Nors didžioji dauguma vartotojų vis dar palaiko „iCloud“ funkcijos naudojimą, dėl daugybės priežasčių gali tekti atlikti pakeitimus. Mes jums pateiksime, ką, kodėl ir kaip turite padaryti, kai norite išjungti „iCloud“ funkciją „iPhone“.



Kas yra „iCloud“ atsarginė kopija?

Pradėkime nuo pagrindų ir dirbkime toliau. Paprasčiau tariant, „Apple“ „iCloud“ funkcija leidžia sinchronizuoti ir saugoti reikalingus duomenis keliuose įrenginiuose.

Kitaip tariant, „iCloud“ suteikia lengvą prieigą prie savo duomenų, nesvarbu, ar naudojate „iPhone“, „iPad“ ir kt. Kol esate prisijungę tuo pačiu „Apple ID“, visą „iCloud“ turinį galite rasti bet kuriame įrenginyje.

Pats „iCloud“ pasirodė esąs patogus įrankis tiems, kurie nori turėti išskirtinę prieigą prie savo turinio, nesvarbu, kokį įrenginį naudoja. Kiekvienam vartotojui ji taip pat siūlo 5 GB nemokamos vietos. Be to, vartotojai gali išsaugoti ir sinchronizuoti nuotraukas, filmus, muziką ir dokumentus, taip pat atnaujinti kalendorius, pridėti kontaktus ir dar daugiau.

Be saugojimo ir sinchronizavimo, „iCloud“ yra naudingas ir kitiems dalykams. Jį galima naudoti kuriant atsarginę duomenų kopiją, dalijantis nuotraukomis ir net ieškant „iPhone“, jei jį pametėte ar pavogėte. Teisinga, jei įjungę funkciją „Rasti mano iPhone“, vagys negalės išjungti ar išjungti telefono be jūsų „iCloud“ slaptažodžio.


srautinio dėžutės palyginimas

Priežastys, kurių jums nereikia „iCloud“

Taigi, jei „iCloud“ suteikia jums visas šias nuostabias ir naudingas funkcijas, kodėl jūs norite ją išjungti?




Atsakymas visada grįžta į vertingiausią internetinio pasaulio prekę - privatumą. Kad ir kiek naudinga „iCloud“, gali prireikti laiko, kai jūs tiesiog norite jį išjungti, kad apsaugotumėte asmeninius duomenis nuo pašalinių vartotojų.

Tiesa yra tokia, kad kai kurie iš mūsų gali nenorėti, kad tam tikros nuotraukos ir dokumentai būtų automatiškai pasidalinami visiems, kad jie galėtų tai pamatyti. Tai apima ir „Apple“. O gal tiesiog norite padaryti pertrauką „iCloud“ sinchronizuodami tam tikrą turinį iš vieno įrenginio į kitą.

Kaip išjungti „iCloud“

„ICloud“ išjungti yra gana lengva ir yra net būdas pasirinkti, kurias programas ir galimybes norite išjungti ar palaikyti. Galite išjungti specialių elementų sinchronizavimą, atsijungti nuo „iCloud“ arba tiesiog ištrinti paskyrą iš savo įrenginio.


kaip ištrinti "uber" programą iš "Android"

Jei norite išjungti / atsijungti nuo „iCloud“ savo „iPhone“, atlikite šiuos paprastus veiksmus:




  • Pradėkite nuo savo Nustatymai programa
  • Bakstelėkite savo vardas ekrano viršuje
  • Slinkite į apačią ir pasirinkite Atsijungti variantas
  • Tada būsite paraginti įvesti „Apple ID“. Bakstelėkite Išjunk mygtuką. Dėl to bus išjungtos tokios funkcijos kaip „Rasti mano iPhone“.
  • Čia galite pasirinkti, kuriuos duomenis norite saugoti savo telefone. Pasirinkite norimą išsaugoti programą / programas, perkeldami slankiklį į žalią (įjungtą).
  • Tęskite bakstelėdami Atsijungti mygtuką viršutiniame dešiniajame kampe.
  • Pasirink Atsijungti variantas paskutinį kartą. Dabar esate atsijungę, o „iCloud“ ir jo funkcijos buvo išjungtos.

Dabar jūs tikriausiai klausiate: „O kas, jei aš nenorėčiau visiškai išjungti„ iCloud “, bet tik kai kurias specifines funkcijas?“ Geras klausimas.

Tiesiog atlikite šiuos veiksmus:

  • Eik į savo nustatymai
  • Pasirinkite savo vardas
  • Bakstelėkite „iCloud“
  • Pasirodys ekranas su visomis išvardytomis „iCloud“ funkcijomis. Jei norite išjungti nenorimas funkcijas, slankiklius galite perkelti, kol jie pasidarys balti. Tai reiškia, kad funkcija yra išjungta.
  • Dabar turėsite atlikti papildomą veiksmą dėl tam tikrų funkcijų, pavyzdžiui, nuotraukų. Bakstelėkite Meniu mygtuką, kad kiekvienas būtų perkeltas į kitą ekraną su daugiau galimybių. Iš ten galite perkelti slankiklius į išjungtą padėtį.

Štai viskas, jūsų „iCloud“ nėra saugoma, kol jūs dar kartą nuspręsite jį naudoti.